Våra öppettider under sommaren: Stängt veckorna 28, 29 och 30. Vi öppnar igen fredagen den 2/8. Läs mer här.

KÖP KYCKLINGLÅDOR AV EN SKOLKLASS ELLER FÖRENING

Hjälp barnen att samla in pengar till sin resa

Premiumkyckling från Knäred – bra på alla sätt!

Knäreds Kyckling har arrangerat skol- & föreningsförsäljningar i flera år.

 Genom att sälja våra premiumprodukter kan ungdomar i vår geografiska närhet tjäna pengar till klass- eller föreningskassan. På varje sålt paket går hela 80 kronor till barnen!

Har du fått frågan om du vill köpa kycklinglådor från Knäreds Kyckling? – Då är det en ambitiös ung människa som målmedvetet hjälper sin klass eller förening att tjäna pengar du har framför dig. 

-Ta chansen att hjälpa till!

Här ser du innehållet i våra olika kycklinglådor

Paket 1

Paket 1 innehåller 3 kg kycklingbröstfilé utan skinn. Just kycklingbröstfilén är en av våra absoluta bästsäljare som är så mör och fin att du märker skillnaden.

Paket 2

Paket 2 innehåller 2 kg kycklingbröstfilé utan skinn och 2 kg kycklingben, även kallade drumsticks. Här får du mer kyckling för pengarna om familjen gillar att steka eller grilla drumsticks.

Paket 3 "Summer edition"

Paket 3 är vårt erbjudande under grillsäsongen. Här får du 2 kg färdigkryddad kycklingbröstfilé utan skinn och 2 kg färdigkryddade drumsticks. Vår grillkrydda har vi gjort själva och den har verkligen blivit populär. Testa gärna!

Kycklinglådan från Knäreds Kyckling

Lätt att få plats med i frysen!

Kycklingen du beställer kommer i lådor som i sin tur innehåller små smidiga blisterförpackningar med kycklingdelarna. Blisterförpackningarna är precis lagom stora att frysa in och tina upp till middagen.

Tänk på att kycklingen är så färsk att den behöver möras i ca två dygn i kylskåp innan du lägger den i frysen. Mörningsprocessen i kylskåp är viktigt för att kycklingen ska bli så där fantastisk som vi vill ha den. Smaklig spis!

Varför Välja Vår Kyckling?

Vår kyckling är resultatet av en noggrann djuromsorg vid våra gårdar och en gedigen tradition av högkvalitativ uppfödning. Genom att vi följer Svensk Fågels stränga branschstandarder och certifieringar kan vi erbjuda en näringsrik kyckling med hög proteinhalt och samtidigt lågt fettinnehåll. Knäreds kyckling är ett eftertraktat val för er som stödjer laget eller skolkassan och söker en hälsosam och högkvalitativ produkt.

Knäreds Kyckling´s klassförsäljning är så populär att den brukar vara fullbokad för hela året redan i januari. Det är viktigt för ungdomarna att att agera snabbt för att säkra sina försäljningsveckor.

Enligt våra kunder är vi det bästa alternativet för att tjäna pengar till lagkassan. Knäreds kyckling är enkelt att sälja och efterfrågas av många.